LEGO Sonic 76998 Knuckles en de Master Emerald Tempel

Afmeting verpakking: 28,2 x 26,2 x 5,9 cm
Klik om te zoomen klik op de foto om in te zoomen.
Log in voor prijsinformatie
Direct leverbaar
Omschrijving
Verras gamefans van 8 jaar en ouder met deze Knuckles en de Master Emerald tempel (76998) bouwpakket voor kinderen, voor urenlange heldenavonturen. Het LEGO Sonic the Hedgehog bouwpakket bestaat uit een tempel met 4 Chaos Emeralds, een verblijf voor Knuckles met trainingsruimte onder het heiligdom, een draaiende vloer en een wijnrank, Amy's hamer en een katapult om druiven richting de Eggrobo te schieten. Dit leuke gamecadeau bevat 4 Sonic personages: minifiguren van Knuckles en Amy, een verstelbare Eggrobo Badnik met een jetpack en noppenschieter en een Picky.

Deze coole Sonic speelset is fantasierijk waarmee fans samen met Knuckles en Amy verhalen kunnen bedenken: van sporten en druiven oogsten tot het verdedigen van het heiligdom en de Chaos Emeralds. Kinderen kunnen de Eggrobo verslaan, de Picky redden en zich daarna ontspannen met een lekkere snack.

Snelle actie en zelfstandig speelplezier gaan hand in hand met LEGO Sonic the Hedgehog speelgoed . Kinderen kunnen ook genieten van een intuïtief bouwavontuur met de LEGO Builder app. Hiermee kunnen ze inzoomen en hun modellen draaien, sets opslaan en hun voortgang bijhouden. De set is een geweldig cadeau voor kinderen en gamers die van de Sonic game, helden en rollenspellen houden.

Afmetingen: deze speelgoed set voor gamefans bevat een bouwbare tempel van ca. 11 cm hoog, 13 cm breed en 19 cm diep.

Bevat 325 onderdelen.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2024288
Afmeting verpakking: 28,2 x 26,2 x 5,9 cm
Geschikt voor: Vanaf 8 jaar
EAN code: 5702017592541
Prijs in euro's: Excl. BTW en excl. verzendkosten
Karakter: Sonic
Kleur: Multi kleuren
Aantal onderdelen: 325 stuk(s)
Merk: Lego
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.