LEGO Star Wars 75374 De Onyx Cinder

Afmeting verpakking: 48 x 37,8 x 7,1 cm
Klik om te zoomen klik op de foto om in te zoomen.
Log in voor prijsinformatie
Direct leverbaar
Omschrijving
Kinderen worden de helden in hun eigen Star Wars: Skeleton Crew verhalen met deze gedetailleerde LEGO versie van de Onyx Cinder (75374). Dit bouwbare LEGO Star Wars ruimteschip speelgoed voor kinderen om te verzamelen heeft draaibare motoren voor landen/opstijgen of vliegen, 2 noppenschieters, 2 draaiende geschutskoepels, elk met 2 noppenschieters, en een grijpklauw. Er is zitruimte voor alle 5 de meegeleverde LEGO Star Wars personages (de Jod LEGO minifiguur in de cockpit en Wim, Fern, KB en Neel in de passagiersruimte), plus opbergruimte voor de 4 bouwbare zaklampen en andere vracht.

Dit bouwpakket voor kinderen is inclusief een keukentafel en een bed, plus accessoire-elementen zoals fruit en een walkietalkie om creatieve rollenspellen te stimuleren. Deze bouwbare Star Wars speelgoed set bevat stapsgewijze instructies. Bekijk ook de LEGO Builder app en ontdek digitale zoom- en draaifuncties om de creatieve ervaring nog leuker te maken.

Deze bouwbare LEGO voertuig set is een geweldig Star Wars cadeau voor jongens, meisjes, fans en verzamelaars vanaf 10 jaar die houden van creatieve hobby's en fraaie Star Wars decoratie.

Afmetingen: dit bouwbare Star Wars speelgoedvoertuig is ca. 11 cm hoog, 36 cm lang en 27 cm breed.

Bevat 1325 onderdelen.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2024123
Afmeting verpakking: 48 x 37,8 x 7,1 cm
Geschikt voor: Vanaf 10 jaar
EAN code: 5702017584331
Prijs in euro's: Excl. BTW en excl. verzendkosten
Aantal onderdelen: 1325 stuk(s)
Karakter: Star Wars
Kleur: Multi kleuren
Merk: Lego
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.