LEGO Super Mario 71437 De Bowser Exprestrein

Afmeting verpakking: 48 x 37,8 x 9,4 cm
Klik om te zoomen klik op de foto om in te zoomen.
Log in voor prijsinformatie
Direct leverbaar
Omschrijving
Maak je op voor een wilde rit met deze LEGO Super Mario De Bowser Exprestrein speelgoed set (71437). Dit avontuurlijke speelgoed voor kinderen bevat een gedetailleerde speelgoed trein, een lorrie, 2 stations, een supersterblok, een ?-blok en 6 LEGO Super Mario figuren van personages: een Hammer Bro, Boom Boom, 2 Goomba's en 2 Para-Biddybuds.

Voeg een LEGO Mario poppetje, LEGO Luigi poppetje of LEGO Peach poppetje toe (niet inbegrepen) voor interactief speelplezier. Help ze de trein te achtervolgen in de lorrie, het draaiende platform op de locomotief te bedienen en het kanon te activeren. Als al je tegenstanders zijn verslagen, klinkt er een toeter terwijl je met de Bowser Exprestrein naar het station rijdt.

Je vindt de bouwinstructies in de doos of in de LEGO Super Mario app, die ook creatieve ideeën bevat voor verschillende manieren om te bouwen en te spelen met deze Nintendo game verzamelset. Dit Super Mario speelgoed is een geweldig cadeau voor jongens, meisjes en alle gamers vanaf 9 jaar

Afmetingen: de Bowser speelgoed trein in deze set is ca. 22 cm hoog, 68 cm lang en 12 cm breed. en kan worden gecombineerd met andere LEGOSuper Mario sets.

Bevat 1392 onderdelen.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2024264
Afmeting verpakking: 48 x 37,8 x 9,4 cm
Geschikt voor: Vanaf 9 jaar
EAN code: 5702017592466
Prijs in euro's: Excl. BTW en excl. verzendkosten
Karakter: Super Mario
Kleur: Multi kleuren
Aantal onderdelen: 1392 stuk(s)
Merk: Lego
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.