Playmobil Pirates Groot Piratenschip - 71530

Afmeting verpakking: 51 x 38 x 14 cm
Nieuw
Klik om te zoomen klik op de foto om in te zoomen.
Log in voor prijsinformatie
Dit artikel is momenteel niet leverbaar
Omschrijving
Met het grote piratenschip kunnen piraten vechten tegen zeemonsters en andere piraten. De piraten worden aangevallen door een groot zeemonster, maar het schip heeft goede wapens: draaiende kanonnen beschermen de zijkanten, en een ankerkanon aan de achterkant. Uiteindelijk vangen de piraten het zeemonster in een kooi, maar het ontsnapt weer en moet opnieuw worden gevangen.

Piratenfans, maak je klaar voor een cool piratenavontuur met het Grote Piratenschip van PLAYMOBIL! Dit drijvende zeilschip heeft draaiende kanonnen, een groot kanon dat je overal kunt zetten, en genoeg plek voor alle avontuurlijke piraten. Dankzij handige klemmen staan de poppetjes stevig aan boord. De zeilen kunnen bewegen en de touwen kunnen aan beide kanten uitgevouwen worden. Als het schip helemaal vol water zit, zorgt het drijvende deel ervoor dat het niet zinkt.

De spannende piratenwereld van PLAYMOBIL is super leuk. Met coole poppetjes, vette schepen en enge zeemonsters kun je in de speelkamer allerlei avonturen beleven. Een perfect cadeau voor avontuurlijke kinderen vanaf 4 jaar
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2541802
Afmeting verpakking: 51 x 38 x 14 cm
Geschikt voor: Vanaf 4 jaar
EAN code: 4008789715302
Prijs in euro's: Excl. BTW en excl. verzendkosten
Aantal onderdelen: 137 stuk(s)
Kleur: Multi kleuren
Merk: Playmobil
Thema: Piraat
Materiaal: Kunststof
Aantal spelers: 1 of meer
Te vinden in de volgende categorieën:
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.